LAT ĆIR

ЈКП "Ветерина Београд"

ЈКП "Ветерина Београд" је градско предузеће задужено за послове комуналне зоохигијене у Београду. "Ветерина Београд" је под надлежношћу Градског секретаријата за комуналне и стамбене послове Града Београда, који се стара и обезбеђује услове за рад предузећа и прихватилишта за животиње која су у његовом саставу и обавља контролу и стални надзор над њиховим радом. ЈКП "Ветерина Београд" поред послова комуналне зоохигијене у Београду, пружа и хитну помоћ угроженим животињама, обавља прегледе у оквиру ветеринарске клинике и амбуланти. Такође у оквиру предузећа функционише и Служба ДДД, Служба контроле популације паса и мачака на јавним површинама и остало.

Седиште ЈКП "Ветерина Београд" је у улици Булевар деспота Стефана 119 у Београду.

Последње новости

Обавештење о повратку на старо радно време

У складу са одлуком о укидању ванредног стања обавештавамо све грађане да се радно време ЈКП „Ветерина Београд“ враћа на уобичајено, пре увођења ванредног стања. Све информације о радним временима налазе се на нашем сајту.
Прочитај више

Oбавештење о посетама у прихватилиштима у оквиру ЈКП "Ветерина Београд"

Услед тренутне ситуације, односно уведеног ванредног стања, ЈКП "Ветерина Београд" обавештава све заинтересоване да че посете бити редуковане,односно ограничене на хитне случајеве и моли све заинтересоване да се најаве пре евентуалног доласка.
Прочитај више

Oбавештење о посетама хитној помоћи за животиње у оквиру ЈКП "Ветерина Београд"

Услед тренутне ситуације , односно уведеног ванредног стања, ЈКП "Ветерина Београд" обавештава све заинтересоване да ће посете Хитној помоћи бити редуковане, односно ограничене на хитне случајеве и моли све заинтересоване да се најаве пре евентуалног доласка.
Прочитај више

Искуства усвојитеља напуштених паса